Would you dare to go pink? | The Dusty Pink wallpaper collection by Rebel Walls…

Voor wie mij een beetje kent, de nieuwe trendkleuren Heart Wood (Flexa) en Dusty Pink (Rebel Walls) zijn way out of my comfort zone. In mijn huis vind je namelijk geen roze, wel  fris witte en groene muren gecombineerd met lichte houtsoorten en okergeel, maar ik snap dat iemand als een blok kan vallen voor de nieuwe vergrijsde tinten roze.

Dus…voor de fans van roze…op 3 oktober 2017 lanceert Rebels Walls de Dusty Pink / Daydreamer collectie. Deze collectie bevat negen nieuwe prints variërend van lief tot stoer. Denk aan het prachtige bomenbehang Bellewood maar nu in roze of Patinated Panels, poederroze vlekken op lichte paneelwanden, Soft Bricks, een stenen muur geschilderd in mat roze, Agate, een dwarsdoorsnede van de edelsteen agaat in zachtroze, grijs en abrikoos en Hope Mountains een mooi uitzicht over bergtoppen en naaldbossen met een tikkie roze als accentkleur.

Bij Rebel Walls vind je behang van diverse internationale designers, maar je kunt ook zelf behang ontwerpen. Het behang is op maat verkrijgbaar, zodat het precies past op de muur van je keuze. Meer inspiratie en informatie vind je op de website. Fijne zondag!

credit

1 t/m 5 Rebel Walls

1 Comment

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.