Workspace basics…

De clean desk policy is helaas niet op mij van toepassing. Diverse stapels met nog te lezen bladen, post, een mooie plant en meer klein spul vullen langzaam maar zeker de oppervlakte van mijn toch behoorlijk grote eettafel.

Je begrijpt dat ik dan ook kan wegzwijmelen bij foto’s van mooie houten bureaus met quirky lades en een georganiseerd werkblad. Hieronder vind je enkele van mijn favorieten: de ruimtelijke Modern tafels van House Doctor, de smalle (en dus ideaal voor een kleine ruimte) SidebySide desk van wit geolied eiken van Bolia, de robuuste mix van een Grebbestad blad en een Ryggestad onderstel met zes zwartgelakte houten poten van Ikea en last but not least het berken Mix bureau van House Doctor.

Gelukkig zijn de meningen verdeeld over wat beter is voor je creativiteit en productiviteit dus ik hoef niet direct aan de slag met opruimen en kan nog even genieten van mijn soort van georganiseerde puinhoop. Pfieuw!.

Workspace - Modern - House Doctor DK

Workspace - SideBySide - Bolia

Workspace - Grebbestad and Ryggestad - Livet Hemma Ikea

Workspace - Mix Oak - House Doctor DK.

Credit: 1 | 2 | 3 | 4

.

 

2 Comments

  1. Ze zien er allemaal prachtig uit. Moet zeggen dat het voor mij wel zo is, veel troep op mijn tafel, weinig werk uit mijn handen.. wordt ik veel te veel afgeleid ;-) Fijne middag.

  2. Ze zien er allemaal prachtig uit. Moet zeggen dat het voor mij wel zo is, veel troep op mijn tafel, weinig werk uit mijn handen.. wordt ik veel te veel afgeleid ;-) Fijne middag.

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.