Woonbeurs 2014…

Gisteren een heerlijk dagje op de Woonbeurs mogen vertoeven met mijn blogcollega’s. Aangezien live bloggen een vak apart is veel foto’s gemaakt en op Instagram en Twitter geplaatst.

Mijn favoriete huizen/stands zijn die van 101 Woonideeën en Karwei. Het eerste omdat het een heerlijk huis is vol mooie DIY’s en omdat het de allerlaatste keer is dat wij van de creatievelingen van 101 Woonideeën kunnen genieten. Mocht je naar de Woonbeurs gaan, breng dan zeker een bezoek aan dit huis, want het is zeer de moeite waard!

Naast het 101 Woonideeën huis staat het huis van Karwei. Persoonlijk vind ik dit het meest verrassende huis en ik ben erg gecharmeerd van de gekozen kleuren, gecombineerde materialen en grote hoeveelheid planten. Het is dus ook niet verrassend dat het ontwerp van Anke en Sanne van StyleCookie genomineerd is voor beste stand van de Woonbeurs 2014.

Natuurlijk ook een bezoek gebracht aan de huizen van de andere magazines…het VT Wonen huis is mooi, stijlvol maar donker. Het Ariadne at Home huis daarentegen is licht en bijna lenteachtig met diverse botanische prints, planten en lichte kleuren.

Van beide huizen een sneak peek, want het is natuurlijk veel leuker om zelf een kijkje te komen nemen. Naast deze huizen natuurlijk ook veel andere interessante stands dus ook dit jaar is de Woonbeurs weer een aanrader.

De bloggers mochten voor het eerst een “levend” moodboard maken van producten van standhouders en ontwerpers en dat leverde soms wat creatieve stress op. Irene van Bureau Knipoog en ik laten je binnenkort zien welke producten ons inspireerden en wat voor moois wij ervan gemaakt hebben.

Alle blogposts en foto’s heeft Kirsten verzameld en vind je hier. En voor de rest, wat zal ik zeggen, de ontvangst was wederom warm en hartelijk en het gezelschap heel gezellig. Zeer veel dank aan onze immer goedlachse host Kirsten Jassies en hopelijk volgend jaar weer zo’n feestje!

1 Comment

  1. Helemaal met je eens w.b. de stands van 101 Woonideeën en Karwei. Ik vond het een fijne woonbeurs, niet extreem druk dus goed overal kunnen kijken en de standhouders hadden dan ook wat meer tijd om met je te praten. Volgend jaar weer!

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.