Woonbeurs 2012

Oké, we zijn gearriveerd en inmiddels geïnstalleerd…. Al veel leuke en gezellige mensen voorbij zien komen. Na het typen van deze tekst werd het zo gezellig op de Woonbeurs dat er van bloggen weinig is gekomen. Ook een rondje doen over de Woonbeurs zelf zat er helaas niet in.

De bloggershuisjes staan in Design City wat, volgens de meeste bezoekers, één van de leukste plekken van de Woonbeurs is. Alle jonge talenten, beginnende ontwerpers en creatieve geesten bij elkaar plus natuurlijk de bakkerswinkel met heerlijke koffie en lekkere hapjes.

Via twitter hebben we iedereen zoveel mogelijk op de hoogte gehouden. Nogmaals dank voor onze reddende engelen Christy en Miranda die voor onze lunch hebben gezorgd en Suus en Desiree voor hun gezelligheid. Heel erg leuk om volgers van Twitter en Facebook in levende lijve te ontmoeten, maar ook mensen geïnteresseerd in bloggen, wonen en de webwinkel!

Moe maar voldaan kwam ik gisteravond thuis, nog stuiterend van de energie en alle indrukken die ik had opgedaan. Ik wil Kirsten dan ook hartelijk bedanken voor de uitnodiging en natuurlijk haar sprankelende persoonlijkheid! Veel succes in je nieuwe job en ik ben heel benieuwd naar je plannen voor de bloggers…

.

Onze huisjes…

De “bewoners” van links naar rechts: Ilaria, Sandra, Christine, mijn persoontje en Elvera

Mijn plekje…

Hèt XL prijskaartje met alweer een bijna lege snoeppot en de confetti van Lille Lykke (?)…

Hebbedingen…

Onze schuintegenoverbuurman Tante Ted

En last but not least…buurvrouw Ingrid van Popsicle stuff, die mij op kwam vrolijken na mijn tweet over een middagdipje!

.

Leave a reply...