Tone on tone | Side tables and vases in various shades of green…

Hoe meer hoe beter is mijn motto voor bijzettafeltjes en vazen. Mijns inziens kun je hier nooit genoeg van hebben. Heel mooi vind ik de nieuwe side tables in dusty green van IKEA en Muuto. Door te mixen met verschillende materialen zoals metaal en hout en verschillende hoogtes creëer je in no time een eigen hoekje. Maak het geheel af met vintage en nieuwe bloempotten met fris groen en één of meerdere prachtige vazen en voilà….instant happines!

Voor de lente 2017 collectie van het Finse Marimekko ontwierp de Zweedse Carina Seth Andersson enkele echte eye-catchers. De mondgeblazen vazen Flower en Urna van saliegroen glas zijn mooi van eenvoud en kun je zowel als vaas of als object gebruiken.

De Unico vaas van het Deense Kähler Design is ontworpen door niemand minder dan Anders Arhøj van Studio Arhøj. Door het gebruik van zijn kenmerkende glazuur en elegante ronde vorm heeft hij een echte must-have gecreëerd. Ook de Wave vaas van House Doctor misstaat niet op je (bijzet)tafel. De vaas heeft mooie organische vormen en is perfect te combineren met andere vazen in diverse tinten groen. I love it!

Gladom side table - IKEA livet hemma

Urna vase - Marimekko

Around XL side table - Thomas Bentzen - Muuto

Unico vase - Anders Arhoj - Kahler design

Wave vase - House Doctor DK

credit

1 IKEA photo: IKEA Livet Hemma | 2 + 6 Marimekko | 3 Muuto | 4 Kähler Design | 5 House Doctor

1 Comment

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.