The more the merrier | side tables…

Van sommige dingen kun je nooit genoeg hebben. Ik heb liever een mix and match van diverse kleine tafeltjes dan één grote salontafel. Het liefst zo simpel mogelijk en bij voorkeur van materialen als glas, metaal en hout.

Mijn huidige favorieten zijn de side table van wrk-shop waarbij het glazen tafelblad voorzien is van een ronde uitsparing waarin je bijvoorbeeld een bloempot of vaas kunt plaatsen, de metalen tafel in blokvorm van Iacoli & McAllister in koper of messing en last but not least de opvouwbare A side table van hout in combinatie met metaal ontworpen door Tomas Alonso voor COS + HAY. Love it!

.

side table  by wrkshp via design milk

side table copper wire by Iacoli and Mcallister

side table by Tomas Alonso for COS and HAY

 

 

.

Credit: 1 | 2 | 3

.

2 Comments

  1. Dit zijn wel hele subtiele lichte salontafels. Anno 2017 ben ik meer van de robuuste salontafels. Nu kan ik mij voorstellen dat in een appartementje deze meubels nog steeds goed staan. Zelf zou ik dan voor het vierkantje kiezen;)

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.