The curious collection | Stunning wallpaper by Rebel Walls…

Twee weken geleden had ik zo’n “jaw dropping moment” bij de stand van Rebel Walls op de Show UP. Ietwat sprakeloos van de nieuwe collectie van deze Zweedse design studio. The curious collection is origineel, onweerstaanbaar en voegt echt iets toe aan je woon-, werk-, slaapkamer of hal.

Ik ben zelf als een blok gevallen voor de Perspective Manoir print. De verweerde muur , vergrijsde groentinten en ramen zijn echt prachtig. Maar ook het Cabinet of Curios, de Bleached Oddities en Urban Emerald hebben iets heel eigens waardoor je nog een tweede keer een blik op de muur werpt om te kijken wat daar nu eigenlijk staat of hangt.

Naast genoemde favorieten heeft de collectie ook heel mooie prints van verlaten kastelen en fabrieken. Een tikkie industrieel, rauw, veel rariteiten en mooie verzamelingen. Ik ben fan, dat is duidelijk! De nieuwe collectie is vanaf 5 september 2016 verkrijgbaar en ook op maat te bestellen. Bewonder het nieuwe behang in het zevende Rebel Walls Book en raak geïnspireerd door de fijne foto’s op het instagram account van Rebel Walls. Love it!

rebel-walls-curious-collection-perspective-manoir

rebel-walls-curious-collection-cabinet-of-curios

rebel-walls-curious-collection-bleached-oddities

rebel-walls-curious-collection-urban-emerald

rebel-walls-curious-collection-perspective-jardin

credit

design: Rebel Walls

 

5 Comments

  1. Will never look at wallpaper in the same way ever again. Nooit gedacht dat het een ruimte zo erg kon beïnvloeden, prachtige en inspirerende voorbeelden.

  2. Ja, dat was echt een momentje hè. Het ziet er ook super mooi uit en echt uit. Moet toch nog maar eens gaan nadenken of we niet nog een wand willen behangen ;-)

  3. Gaaf!! Ik snap je ‘jaw dropping’ moment volledig! Deze collectie had ik nog niet eerder gezien, dankjewel voor het delen San!

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.