Sustainable luxury | Lovely linen for you and your home…

Linnen is een veelzijdige stof. Je kunt er prachtige gordijnen van maken, een stijlvol tafelkleed of een heerlijk dekbedovertrek. Linnen geeft een gevoel van frisheid bij warm weer en comfortabele warmte in de wintermaanden en is hierdoor de ideale stof om kleding van te maken. IKEA maakte voor de Design Week in Milaan van de AINA stof een eenvoudige kimono. Mooi om te dragen, maar ook beeldschoon als eye-catcher aan de muur.

De duurzame stof gemaakt van vlas heeft een tijdloze uitstraling en wordt zachter naar mate het meer gebruikt wordt. De foto’s van IKEA Livet Hemma zijn, zoals we van ze gewend zijn, heel mooi gestyled. De aardse tinten gecombineerd met mat zwart, natuurlijke materialen en fris groene planten geven de foto’s een fijne zen uitstraling. Eenvoudig en stijlvol, that’s how we like it!

Ik ga zelf de komende weken heel zen van mijn vakantie genieten. Dit betekent dat ik de eerstkomende twee weken geen blog zal posten. Ik ben weer “back on the blog” op zondag 16 juli 2017. Tot dan!

credit

1 t/m 3 IKEA Livet Hemma SEphotography: Ragnar Ómarsson | stylist assistant: Alicia Sjöström

 

3 Comments

  1. Ook in ben fan van linnen! En het heeft een hele rustige look zoals je zelf ook al schrijft. Geniet nog een weekje van je vakantie! x

  2. Wij zijn ook gek van linnen!, als je 1x onder linnen hebt geslapen wil je ook niet anders meer. Het zijn idd hele fijne plaatjes. Lekker genieten van je vakantie San, X

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.