Storage and organize | Fun and funky Kalax 2.0 by IKEA…

Na het zeer naar tevredenheid afgeronde project werkkamer krijg ik nu de kluskriebels voor de woonkamer. De hele inrichting “moet” om en bij dit nieuwe idee hoort een roomdivider. Ik wil graag een roomdivider waarin ik mooie items kan tentoonstellen, maar die ook extra kastruimte biedt.

In februari lanceert IKEA nieuwe opties voor de reeds bestaande Kalax serie. Je kunt de basic kast nu personaliseren met vijf verschillende extra’s waaronder een stoffen organizer met lederen banden, verschillende grijze tussenstukken om de kast in kleinere compartimenten te verdelen, een glanzend metalen mand en een vilten tussenstuk ideaal voor kleine rommeltjes zoals pennen en brieven. Hierdoor kun je de kast niet alleen in de woonkamer gebruiken, maar ook als extra opbergruimte voor bijvoorbeeld de keuken of je werkruimte.

Hoewel ik erg gecharmeerd ben van deze funky opties is deze kast helaas niet wat ik zoek. Mijn speurtocht naar de ideale roomdivider gaat dus nog even door. Misschien moet ik eerst maar eens alle meubels in de kamer in de nieuwe opstelling zetten om te kijken of het überhaupt kan wat ik wil en bij dit nieuwe project hoort natuurlijk ook een zoektocht naar uniek behang…jullie zijn gewaarschuwd! ;)

Kalax inserts - IKEA - february 2017

Kalax inserts - IKEA - metal basket

Kalx inserts - IKEA - grey divider

Kalax inserts - IKEA - felt divider

credit

1 t/m 4 IKEA

1 Comment

  1. Zeker erg leuk zeg, deze funky opties voor de kast. Een kijken of we ze bij Johan zijn werkplek een plekje kunnen geven. Als ik het zo zie is de dikte van de planken vergelijkbaar. ;-)

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.