Prints and paper | Pretty little works of art by Jurianne Matter

Eén van mijn favoriete bezoekjes bij de ShowUP is aan de stand van Jurianne Matter. Naast het feit dat haar stand er altijd beeldschoon uitziet en zij keer op keer nieuwe en originele items weet te bedenken is het een gewoon een heel tof mens.

Dit jaar was het wederom een feestje. Na het succes van de rite de passage bootjes in grijsblauw bleef het kriebelen om een wit drijvend bootje te ontwerpen. Na enkele hobbels bij het uitvoeren van het ontwerp zijn de resje en/of “loslaat”-bootjes geboren. Je kunt hetgeen je wilt loslaten op de boeg van het bootje schrijven en het bootje en je zorgen dan het ruime sop laten kiezen. De stijlvolle bootjes zijn natuurlijk ook heel geschikt voor feestelijke gelegenheden. Plaats de bootjes in je vijver of een schaal gevuld met water, versier ze met enkele takjes fris groen, steek de kaarsjes aan en het is een waar sprookje om naar te kijken.

Eén van mijn andere favorieten is de twig. Even fröbelen en je hebt een lange rank of mooie krans van papieren blaadjes. De twig is nu, behalve in zwart, ook in een lentevariant in zachtgrijs verkrijgbaar. Een subtiele eye-catcher om aan de muur te hangen, ideaal om je eettafel heel simpel een extra touch te geven, maar ook prachtig in een glazen stolp met een schaaltje gevuld met lentebollen.

Het is sowieso een goed idee om een bezoekje aan de shop te brengen wanneer je op zoek bent naar een bijzonder cadeau. De papieren engelen van Jurianne hebben prachtige patronen en kleuren en zijn niet perse alleen geschikt voor de kerst. Zeg nou zelf, wie kan er niet een beschermengeltje gebruiken? En heb je een verre vriend of vriendin die iets te vieren heeft? De blatt bloemen en blaadjes bloeien altijd en passen gewoon door de brievenbus. Ook prachtig zijn de voorgestanste vlinders en bloemen waarmee je je cadeau net dat beetje extra geeft. Je begrijpt, ik ben groot fan en ik denk jij na het bezoek aan de website van Jurianne ook! Volg Jurianne op instagram en/of breng een bezoek aan haar inspirerende shop. Fijne zondag!

Jurianne Matter - resje lightboat

Jurianne Matter - resje lightboats

Jurianne Matter - twigs how to

Jurianne Matter - twigs wreath

Jurianne Matter - twigs on table

Jurianne Matter - xl angel dusk

Jurianne Matter - blatt paper flowers

Jurianne Matter - fields of joy - paper butterfly and flowers

credit

1 t/m 8 Jurianne Matter

 

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.