Prints and paper | French Atelier Mouti’s wonderful graphic wallpaper…

Tijdens mijn speurtocht naar behang voor de woonkamer,  kwam ik terecht op de website van Atelier Mouti. Atelier Mouti is een jong Frans merk dat behang en papierwaren ontwerpt en produceert. De collectie kenmerkt zich door prachtige handgetekende patronen in stijlvol zwart/wit of heldere frisse kleuren. De eigenaresse Mélissa Paszkiewicz is een grafisch designer die teruggekeerd is naar haar eerste liefde…tekenen.

Heel mooi is het Noir & Blanc behang met grafische golven wat mij doet denken aan vintage Japanse pentekeningen. Ook de sierlijke sluiervissen in turquoise, grijsblauw of helder geel staan hoog op mijn wensenlijstje. Het in Frankrijk geproduceerde behang is verkrijgbaar in rollen van 3 of 9 meter.

De diverse grafische patronen zijn ook terug te vinden op de kaarten, notitieblokken, papieren placemats en posters van Atelier Mouti. Volg Mélissa op instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwerpen en producten, breng een bezoekje aan haar webshop of…mocht je toch in Parijs zijn…loop even binnen in haar boutique/showroom aan de rue Damrémont.

Atelier Mouti - boutique Paris

Atelier Mouti - wallpaper fish blue 28

Atelier Mouti - showroom Paris

Atelier Mouti - paper placemats

Atelier Mouti - wallpaper designs

credit

1 t/m 5 Atelier Mouti

1 Comment

  1. Wat een heerlijke inspiratie! Ik werd al blij van het terugkeren naar de liefde voor tekenen! Het blauwe golfbehang <3 …

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.