Practice makes perfect…

Mijn nieuwe grote liefde is fotografie en styling. Lekker in mijn eigen tempo combinaties zoeken, een compositie maken, schuiven, tikkie naar links, oh nee, toch beter naar rechts en stoeien met licht, scherp stellen en alle mogelijkheden van mijn camera.

Onlangs heb ik enkele foto’s gemaakt van mooie kopjes van porselein en keramiek en iedere keer zijn de “lucky shots” zo even uit de losse pols de foto’s die mij het meeste aanspreken. Ik kijk dan ook enorm uit naar de workshop basis fotografie eind deze maand gegeven door Anki van Zilverblauw…heel veel zin in een dagje met gelijkgestemde zielen en hongerig naar nieuwe tips en trucs. Fijne zondag!.

Coffee and ceramics - Accessorize your Home - WM

Lights please - Accessorize your Home - WM

.

credit

1 + 2 Accessorize your Home

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.