Pinterest Finds | Lithho Ceramic Italy…

Soms komen er heel mooie, originele of grappige ontwerpen voorbij op Pinterest. Mijn oog viel op de Bothles van Lithho Ceramic Italy. Dit Italiaanse bedrijf mixt traditioneel met modern, praktisch met mooi en creëert originele objecten van mijn favoriete materialen, aardewerk en hout. In de collectie van Lithho vind je onder andere de Crop Up, een bloempot die ondersteboven wordt opgehangen met een handig reservoir waardoor je plant langzaam van water wordt voorzien.

De Bothles wordt, net als alle andere producten van Lithho, met de hand gemaakt. Bij dit ontwerp wordt mat (lavasteen) en glanzend (geglazuurd aardewerk) gecombineerd. In het onderste deel van de Bothles plaats je een plant of kruid en via het bovenste deel kun je de plant water geven of een enkele bloem plaatsen.

Heel leuk en origineel is de Fez…een soort van spaarpot waarin je bij thuiskomst de inhoud van je jaszak kunt deponeren. Het geld verdwijnt onderin de pot en je sleutels en andere items kun je de volgende dag weer heel makkelijk meenemen.

credit

1 t/m 5 design Aaido Ma.

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.