Photography and me…

Het wijzigen van de collectie van de webshop gaat mede door persoonlijke omstandigheden niet zo voorspoedig als ik zou willen, maar langzaam maar zeker worden er fijne items voor de keuken en de eetkamer toegevoegd. Een mooi lesje in geduld, want dat is niet mijn sterkste kant.

Dertig jaar wegstoppen van gevoelens had ik namelijk graag in enkele weken spoed therapie opgelost, maar zo werkt dat natuurlijk niet. Gelukkig gaat het privé inmiddels beter. Ik leer dingen een plaats te geven, mijn eigen ruimte in te nemen en weer met goede zin naar de toekomst te kijken.

De food photography workshop van Simone en Alex kwam voor mij op het juiste moment. Het betere schuiven met servies, groente, fruit, kruiden, props èn natuurlijk prop shopping (heel vervelend) zorgen voor (her)nieuw(d)e creativiteit en nog belangrijker…positieve energie!

Afgelopen vrijdag schoot ik deze plaatjes met enkele nieuwe items uit de shop. Nog veel te leren, maar het begin is er. Om af te sluiten met een mooie quote van Dr. Seuss

Nobody said it’d be easy, they just promised it would be worth it.”.

 

Bowls Bold - House Doctor - Accessorize your Home - WM

Cooking - 170915 - Accessorize your Home - WM

Tea for two - 021015 - Accessorize your Home - WM.

credit : 1 t/m 3

 

6 Comments

 1. He wat naar Sandra! Spoedtherapie klinkt efficient, maar je bent het waard om de tijd te nemen om dit op te lossen. Daar heb je straks weer 30 jaar plezier van. Zet ‘m op! x

 2. Wat naar te lezen dat je zoveel jaren met je gevoelens geworsteld hebt. En wat fijn dat je nu zoiets moois als fotografie hebt gevonden om energie van te krijgen en nog meer creativiteit. Ik vind de foto’s al prachtig, je bent gewoon een natuur talent. X

 3. Lieve Sandra,

  hoe dan ook….je foto’s zijn geweldig! Sterkte met alles. Dikke knuf, Yzette x

 4. Wat vervelend dat je je zo rot hebt gevoeld. Fijn dat je een stap hebt gezet om er iets aan te doen. Ik zou je graag willen helpen om foto’s te maken voor je shop maar zo mooi als jij dat doet kan ik niet. Doe het gewoon op je eigen tempo, niemand zegt dat het er morgen op moet staan. Het allerbelangrijkste is dat je geniet en plezier hebt in het maken van die mooie foto’s van je. Tot Say cheese! Pascale X

 5. Hi San,

  Wat fijn om te lezen dat het persoonlijk wat beter gaat! Maar ook, dat je door deze fantastische workshop (waar kan ik me inschrijven?!) je passie voor styling en fotografie naar een hoger level heb getild. Ik ben enorm onder de indruk van je foto’s!! Echt een prachtige toevoeging voor je shop en hopelijk werkt het rustgevend voor je persoon.
  Blijf me verrassen met deze mooie beelden! Kom maar op met al dat blauw <3
  Tot snel!

Leave a reply...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.