Over ons

Hej!

Een vaas vol wilde bloemen, het eerste lentezonnetje, een goed boek (of juist een heerlijk flutje), een wandeling door het bos in de herfst, ’s ochtends vroeg in de tuin met mijn eerste kop koffie van de dag, kwetterende vogeltjes, de slappe lach om niks met mijn beste vriendin, op het strand met mijn voeten in het zand, petrichor (de geur na een zomerse regenbui), de eerste bollen die opkomen in de lente, chips of chocolade, heel hard (en een beetje vals) meezingen in de auto, dat zijn de dingen waar ik echt van kan genieten…

In juni 2016 heb ik na lang dubben en twijfelen besloten te stoppen met de webshop. Ik kon niet meer genieten van de shop en de leuke dingen wogen niet meer op tegen de zorgen, de onrust en ergernissen. Waar ik wel heel veel positieve energie van kreeg was mijn blog.

Er is namelijk zoveel moois van jonge, zelfstandige designers te vinden en veel nieuwe en bestaande (voornamelijk) Scandinavische merken brengen fijne collecties uit voor je huis, keuken en tuin. Minimalistisch, basic met een Scandinavian twist, maar ook vintage kringloopgeluk zijn de dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

De website is inmiddels omgezet van een webshop/blog naar alleen het blog en heeft een nieuwe look & feel gekregen.

Zoals de Braziliaanse schrijver Paulo Coelho het zo mooi weet te verwoorden:

“If you’re brave enough to say goodbye, life will reward you with a new hello.”. Hello!

liefs,

Sandra

 

1 Comment

  1. Wat een lef om iets wat je met veel liefde en passie hebt opgebouwd, gedag te zeggen. Maar genieten is toch zoveel belangrijker en dat kan met dit mooie ‘nieuwe’ blog! Trots op je San, dat je zo’n keuze maakt en met plezier moois blijft delen! Ik kijk uit naar alle mooie nieuwe posts en zoek je graag nog eens op voor een gezellige styling sessie!

    Liefs!

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.