Over ons

Hej en welkom op mijn woonblog. Mag ik mij even voorstellen?

Hej, ik ben Sandra, geboren in Haarlem en inmiddels vele jaren woonachtig in Hoofddorp.
In 2010 ben ik na een bedrijfsverhuizing gestopt met werken als schadebehandelaar en heb ik een webshop geopend in woonaccessoires met een Scandinavische twist. Dit heb ik met veel plezier gedaan, maar in 2016 was de fut er uit en heb ik na lang wikken en wegen besloten de webshop te sluiten.

Ik blogde al een tijdje over al het moois wat ik tegenkwam en omdat ik het leuk vind mijn vondsten te delen, besloot ik het blog te houden. Twee keer per maand (op zondag) deel ik met jullie blog posten over (nieuwe) Scandinavische merken of bijzondere ontwerpen van kleine zelfstandige ontwerpers.

Sandra Meier blogt voor Accessorize your Home, een woonblog met een Scandinavische twist.

Mijn persoonlijke interesses en daardoor favoriete onderwerpen om over te bloggen:

Handgemaakt keramiek, Scandinavische meubels en woonaccessoires, textiel voor in de keuken of slaapkamer, de kluskriebels/make overs on a budget in mijn eigen huis of tuin en last but not least iets wat mij zeer interesseert: bewuster leven en duurzame materialen.

Ben je ook gecharmeerd van wonen met een Scandinavische twist? Of ben je misschien net als ik verslingerd aan keramiek, tuinliefhebber, fan van fotografie en styling, boekenwurm en kattenvriend dan vind je het misschien ook leuk om mij te volgen op instagram, pinterest, twitter, of facebook.

Ik hoop dat je met net zo veel plezier mijn blog posten leest als dat ik ze schrijf. Mocht je een berichtje bij een post willen achterlaten, heel graag, en heb je interesse in een samenwerking, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen.

Hartelijke groet,

Sandra

 

1 Comment

  1. Wat een lef om iets wat je met veel liefde en passie hebt opgebouwd, gedag te zeggen. Maar genieten is toch zoveel belangrijker en dat kan met dit mooie ‘nieuwe’ blog! Trots op je San, dat je zo’n keuze maakt en met plezier moois blijft delen! Ik kijk uit naar alle mooie nieuwe posts en zoek je graag nog eens op voor een gezellige styling sessie!

    Liefs!

Leave a reply...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.