Oh happy day | Tony’s white chocolate with raspberry and crackling sugar is back!

Het is niet Scandinavisch en heeft niets met interieur te maken, maar ik maak graag een uitzondering voor dit heugelijke nieuws van Tony Chocoloney!

Na héél lang wachten is het eindelijk zover, de favoriete limited edition uit 2012 is terug en mocht je je afvragen welke? De goddelijke witte chocolade, frambozen met knettersuiker natuurlijk! Oh man, blijer kun je me niet maken. Wil je ook genieten van of kennismaken met deze onweerstaanbare chocoladereep? Accessorize your Home geeft vijf verrukkelijke repen weg. Wat te doen?

1 | Post één van de foto’s uit mijn blogpost op instagram en laat weten waarom dit de allerlekkerste reep ooit is en hoe graag je ‘m zou willen winnen (hoe meer superlatieven hoe beter). ;)) Vermeld hierbij #ayhchocolategiveaway en tag @accessorizeyourhome,

2 | Laat een reactie achter onder deze blogpost en vermeld hierbij je instagram account. Heb je geen instagram account? Je mag ook reageren onder mijn #ayhchocolategiveaway bericht op facebook,

3 | Volg Accessorize your Home op instagram (of facebook),

De give away sluit zondag 4 december 2016 om 19.00 uur. De vijf winnaars worden bekend gemaakt via deze blogpost, instagram en facebook. Fingers crossed!

Give away is gesloten. De winnaars zijn: Majella, Renée, Susan, Estrella en Inge. Gefeliciteerd! 

give-away-tony-chocolonely-accessorize-your-home-coffee

give-away-tony-chocolonely-accessorize-your-home-notebooks

give-away-tony-chocolonely-accessorize-your-home

credit

1 t/m 3 product/shop: Tony Chocolonely | photography: Accessorize your Home

6 Comments

 1. Kom maar op, is wat ik typte op mijn Instagram account @stree_. Ik zie mijzelf al helemaal zitten met een dekentje, een kop thee, kaarsjes aan en natuurlijk deze limited edition Tony’s!

 2. Oehh ik ken deze reep nog niet maar hij lijkt me heerlijk! Ik ben gek op witte chocola en op frambozen. Dit moet dus de ideale combinatie zijn!

  Insta @belovings

 3. Heel eerlijk: ik ken deze smaak niet, maar… het is chocola en volgens jou de lekkerste die er is, dus ik wil hem heel graag proeven! Als ik win deel ik hem met mijn drie kleine chocolade monstertjes; nu al benieuwd naar hun reactie op de knettersuiker ;-)) Insta: stellamaye

 4. Susan Jansen

  Ik ben ZO ontzettend benieuwd naar deze fantastische roze reep! Hij ziet er geweldig girly uit en witte chocolade is mijn favo dus ik ben heel blij met deze nieuwkomer (vorige keer heb ik hem niet kunnen proeven helaas).. op Instagram heet ik @onlysuus. Fijne avond!

 5. Jaaa! Whoop whoop! Mijn favo Tony is terug! Die win ik heel graag zodat ik ‘m kan delen met mijn 3 lieve “kaasfondue & vino” vriendinnen, thee met deze Tony is de perfecte afsluiter van onze avond!
  Instagram account fikaenfest
  Groetjes Femke

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.