Monograph by House Doctor | Office essentials for everyday entrepreneurs and creative thinkers…

House Doctor is één van mijn favoriete merken. Als eigenaar van een webshop keek ik altijd reikhalzend uit naar het uitkomen van de nieuwe catalogus van House Doctor. De collectie van dit fijne Deense merk is een mooie mix van grafische vormen, vintage design en industriële invloeden.

Onlangs heeft House Doctor haar stationary ondergebracht in een apart merk genaamd Monograph, Monograph bevat stijlvolle en praktische kantoorartikelen en is de perfecte collectie voor (thuis)werkers en creatieve denkers.

Naast de notebooks met mooie kaften van stevig karton in vergrijsde tinten, een metalen kabel met magnetische houten bolletjes om je foto’s en kaarten aan op te hangen (wishlist!) en transparante tapes met fijne grafische prints vind je in de nieuwe collectie prachtige lederen covers voor je iPad, stapelbare baskets voor je in- en uitgaande post of tijdschriften en mooie houten dozen vol potloden in grijs of wit. Met deze (nieuwe) collectie kun je vergenoegd naar je werkplek kijken en met plezier aan de slag gaan. I love it!

Monograph by House Doctor - notebook Geometic - Mgsj020

Monograph by House Doctor - Cable -Mgtf0101

Monograph by House Doctor - tape Transperant - Mgkl092

Monograph by House Doctor - iPad cover - Mgae021

Monograph by House Doctor - storage Stak - Mggl062

Monograph by House Doctor - grey pencils - Mgwl027

credit

1 t/m 6 Monograph by House Doctor

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.