Hello Christmas DIY…

Voor Westwing mocht ik een stukje schrijven over Kerst, hoe ik dat beleef, hoe mijn huis er rond die tijd uit ziet en enkele leuke DIY’s “bedenken”. Ik ben dus zelf groot fan van een heerlijk ruikende boom in huis, maar tijdens mijn speurtocht naar een toepasselijke DIY vond ik deze kerstboom op het blog van Hello Lidy. Een ideale oplossing voor kleinbehuisden of mensen die geen echte boom in huis willen zetten.

Deze boom is gemaakt van kopertape van Studio PRO (verkrijgbaar via Amazon), maar er zijn ongetwijfeld ook tuincentra en/of bouwmarkten te vinden die kopertape in de collectie hebben. Je kunt ook kiezen voor een andere kleur of bijvoorbeeld glittertape of juist mat zwart schoolbordtape (bijvoorbeeld bij HEMA of Meerleuks.nl)  zodat iedereen zijn wens op de boom kan schrijven.

Je bouwt de kerstboom op uit driehoeken en begint bij de piek met twee driehoeken, daarna een laag met drie driehoeken, een laag van vijf of zes en ga zo door tot de boom naar wens is…en gaat er iets mis, gewoon het tape verwijderen en opnieuw beginnen. Heel mooi op een lichte of juist heel donkere muur….ik zou zeggen go for it….nou ja…na Sinterklaas dan… :)

.

DIY Geometric Coper Chrsitmas Tree by Hello Lidy -

DIY Geometric Coper Chrsitmas Tree by Hello Lidy

DIY Geometric Coper Chrsitmas Tree by Hello Lidy

 

.

Credit: 1 t/m 3

.

3 Comments

  1. Dank voor de inspiratie. Ik woon sinds een tijdje in Azie en vanwege het klimaat en ook beschikbaarheid is het niet makkelijk om aan een boom te komen. Dit zou een credibel alternatief kunnen zijn.

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.