Happy new year! | January brings a fresh start, time to get organized…

Persoonlijk vind ik januari een heerlijke maand met de belofte van nieuwe mogelijkheden en een frisse start. Lijstjes zijn voor mij ideaal om overzicht te houden…wat moet ik deze week doen, wanneer wat te betalen, welke boodschappen en met wie heb ik wanneer afgesproken. Niet zo gek dat ik (en velen met mij) de voorkeur geef aan een papieren agenda boven een digitaal exemplaar.

Ook dit jaar zijn er weer mooie en functionele agenda’s verkrijgbaar. In diep donkerblauw het workbook in A4 formaat van het Duitse Jo & Judy met als pakkende titel in koperfolie “This is the beginning of anything you want.” en aan de binnenzijde “Only you can make it possible”. Klein en handzaam daarentegen is de Cloud Calender van Studio of Basic Design bestaande uit 160 pagina’s met jaar-, maand- en weekoverzichten.

Van Nederlandse bodem is de Tinne + Mia for Sissyboy agenda 2017. Overzichtelijk met details in zwart en goud en een praktisch opbergvak. Ook hier weer een geweldige tekst op de kaft om het jaar goed in te luiden “Make today so awesome, yesterday gets jealous.”. In blush de “Write you own adventure” planner voor 2017 van het Australische Emma Kate Co met inspirerende quotes, handige overzichten en een opbergvak. En als laatste de minimalistische 2017 weekplanner in A5 formaat van Inmi met een botanische print op de kaft.

Ik wens iedereen het allerbeste voor 2017, een mooi nieuw jaar met natuurlijk ups en downs, maar vooral positief in het leven blijven staan en genieten van de kleine dingen des levens. Note: schrijf de kleine bijzondere dingen op, dan kun je op een minder goede dag je zegeningen tellen. :) Veel liefs en a happy and healthy new year!

agenda workbook 2017 Jo and Judy

agenda 2017 cloud calender studio of basic design

agenda 2017 Tinne Mia for Sissyboy

agenda 2017 write your own adventure Emma Kate Co AU

agenda 2017 big calender botanical inmi

credit

1 Jo & Judy | 2 Studio of Basic Design | 3 Tinne + Mia | 4 Emma Kate Co | 5 Inmi

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.