Form and function | Elegant and multifunctional furniture designed by Danish by KlipKlap…

De meubels van het Deense By KlipKlap worden ontworpen met als belangrijkste uitgangspunt dat men langer geniet van meubels die multifunctioneel zijn. Neem het KK 3 fold play matras. Dit matras is ontstaan doordat eigenaresse Pia Lauritsen op zoek was naar een groot en duurzaam speelmatras voor haar zoontje. Een dergelijk matras bleek niet voorhanden en is door by KlipKlap ontworpen en in productie genomen. Het matras is echter niet alleen ideaal voor kinderen, maar ook geschikt voor ieder ander lid van de familie. Het KK fold play matras kan namelijk ook gebruikt worden als logeerbed, lounge sofa of als poef.

Naast dit handige matras vind je in de collectie van by KlipKlap meerdere multifunctionele meubels, zoals het populaire daybed, een bankje en een bijzettafel. Dit jonge Deense merk laat tevens zien dat multifunctioneel ook eerlijk en elegant kan zijn.

Het KK daybed kan gestyled worden met één of meerdere kussens en is net als de bench en de daybench verkrijgbaar in naturel of zwart gelakt FSC eiken. De KK daybench is iets smaller dan de gewone bench en met matching kussens in diverse kleuren ideaal om te gebruiken als klein leeshoekje. De KK bench valt door zijn formaat meer in de categorie hocker of poef. De bijzettafel heeft een open en afsluitbaar gedeelte en is te gebruiken als mini bar of plantenbak, maar ook heel handig in de hal om je sleutels en post in te verzamelen.

Heel bijzonder is de KK Lounge chair. Een sierlijke stoel met een mooi gevormde rug van eikenhout en een wollen zitting met los kussen. In combinatie met de KK Pouf de ultieme relaxstoel. De vorm en de zichtbare nerven van het naturel hout op de rug geven de stoel net even dat extra’s. I love it!

 

Eiken daybed met zachtgroene kussens tegen een grijsgroene muur - via Accessorize your Home

Donkergroene bank met lichtgroene kussens van by KlipKlap in kamer met donkergroene muren - via Accessorize your Home

Daubench van zwartgelakt FSC eiken met lichtgrijze kussens en vaas met bloemen - via Accessorize your Home

Daybed van geolied eiken met donkergrijze kussens van by KlipKlap - via Accessorize your Home

Bijzettafel van geolied eiken hier gebruikt als mini bar tegen een donkergroene muur - via Accessorize your Home

Mooi gevormde lounge chair van by Klipklap van eiken met een wollen bekleding - via Accessorize your Home

 

credit

1 t/m 6 by KlipKlap

1 Comment

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.