Fab five | Add colour to your home with these lovely poufs…

Wil je meer kleur in huis, maar niet gelijk vastzitten aan gekleurde wanden of grote meubelstukken? Kies dan voor kleinere meubels in warme of heldere kleuren om je kamer “a pop of colour” te geven, ideaal hiervoor is de poef. Poefen zijn in allerlei soorten stoffen en materialen verkrijgbaar en te gebruiken als bijzettafel, voetenbankje of extra zitplaats.

Mijn favoriete poefen zijn gemaakt van een fluweelachtige stof in mooie vergrijsde tinten of juist sprekende kleuren als okergeel. De kleine taps toelopende poef van velours is van Sostrene Grene en verkrijgbaar in diverse kleuren. Heel mooi is de Circus Pouf ontworpen door de Deense Simon Legald voor Normann Copenhagen. De Circus Pouf is door zijn ronde vorm en gestikte grafische lijnen de moderne variant van de traditionele lederen Marokkaanse poef.

De Stockholm 2017 poef van IKEA is een fijne basic poef in donkerblauw, grijs of steenrood fluweel. Het Deense AYTM heeft in haar collectie veel druppelvormige items. De Stilla Pouf heeft ook zo’n bijzondere vorm en is verkrijgbaar in mooie vergrijsde tinten als blauw en roze. Helemaal geweldig is natuurlijk de Circle Pouf van Tine K Home, dit mag eigenlijk geen poef meer heten, maar is door zijn kleur en vorm zo prachtig dat ik jullie deze niet wilde onthouden. Ben jij ook een fan van poefs/poefen?

credit

1 Sostrene Grene | 2 Normann Copenhagen | 3 IKEA | 4 AYTM | 5 Tine K Home

Leave a reply...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.