Delicate and decorative | Beautiful wooden wildflowers by Anna Wiscombe…

De Britse Anna Wiscombe is opgegroeid op het platteland in Dorset. Geïnspireerd door de ongerepte natuur is zij vijf jaar geleden begonnen met het ontwerpen en produceren van houten (woon)accessoires. Anna is inmiddels verhuisd naar het bruisende Londen, maar neemt regelmatig even pauze om te genieten van de groene weidse landschap van Dorset.

Vakmanschap en kwaliteit staan hoog in haar vaandel. De productie in Londen wordt uitbesteed aan een klein zelfstandig bedrijf wat het hout met een laser in de gewenste vormen snijdt. De verschillende soorten hout zoals berkenhout en hardere houtsoorten als eiken en beuk worden zoveel mogelijk duurzaam betrokken van een lokaal familiebedrijf. Na het uitsnijden worden de stukken met de hand beschilderd en verpakt.

Ik ben bijzonder gecharmeerd van de wilde bloemen. Bessen, rozenbottels, salie, boterbloemen, korenbloemen en vergeet-mij-nietjes…delicaat, stoer en door het gebruik van lichte houtsoorten en vergrijsde kleuren met een heel fijne Scandinavische touch.

Je kunt kiezen uit door Anna samengestelde combinaties of creëer zelf een mooi boeket. Speciaal voor de feestdagen een bosje mistletoe of een mooie berkenhouten krans van winterbloemen…tijdloze juweeltjes voor in je huis. I love it ! Volg Anna Wiscombe op instagram of breng een bezoekje aan haar webshop. Enjoy!

Yeshen Venema Photography

campion-and-berry-anna-wiscombe

wooden-wreath-anna-wiscombe-detail

wooden-wreath-anna-wiscombe

Large border stems - green leaves - Anna Wiscombe

credit

1 t/m 5 design: Anna Wiscombe

 

2 Comments

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.