Decorate your wall | Unique photo wallpaper designed by Roos Soetekouw for KEK Amsterdam…

Nieuw in de collectie van KEK Amsterdam is het fotobehang van Roos Soetekouw. Roos Soetekouw studeerde textielontwerp aan het Amsterdam Fashion Institute en is gevestigd in Amsterdam. Heel bijzonder is dat zij na haar afstuderen is gevraagd om kamers voor Hotel The Exchange te ontwerpen. De kamers in dit hotel zijn zoals zij zelf zegt niet ingericht, maar aangekleed, zoals modellen.

Bij het creëren van haar ontwerpen combineert Roos Soetekouw verschillende ambachten met moderne technieken waarbij de oorspronkelijke aard van de stof bewaard blijft. Door te tekenen, schilderen, editen op de computer en de verschillende materialen met de hand te selecteren komen de ontwerpen tot leven.

Haar werk wordt geproduceerd in hoogwaardige, duurzame materialen en de stoffen worden ontwikkeld en geproduceerd op het TextielLab in Tilburg. Er is inmiddels veel vraag naar haar dromerige maar gewaagde design en haar gebruik van verschillende texturen.

KEK Amsterdam creëerde, op basis van een specifieke stof ontworpen door Roos Soetekouw, een unieke collectie fotobehang. Het behang is beschikbaar in vier verschillende ontwerpen, met een specifieke kleur voor elk ontwerp en kan ook op maat worden besteld. Ik vind de ietwat vergrijsde tinten echt prachtig en ben als een blok gevallen voor het bijzondere groene patroon. Niet onbelangrijk, het vliesbehang is makkelijk aan te brengen, milieuvriendelijk èn biologisch afbreekbaar. I love it!

 

fotobehang textiel print ontwerp Roos Soetekouw voor KEK Amsterdam - via Accessorize your Home

Blauw fotobehang van textiel van KEK Amsterdam - via Accessorize your Home

Fotobehang textiel print ontworpen door Roos Soetekouw - via Accessorize your Home

Grijs fotobehang met textielprint van KEK Amsterdam - via Accessorize your Home

Fotobehang textielprint ontworpen door Roos Soetekouw - via Accessorize your Home

Groen fotobehang textielprint van Roos Soetekouw voor KEK Amsterdam - via Accessorize your Home

Fotobehang textielprint in roze van KEK Amsterdam - via Accessorize your Home

Roze fotobehang textielprint van Roos Soetekouw - via Accessorize your Home

 

credit

1 t/m 8 KEK Amsterdam

1 Comment

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.