Current crush | The obo, a flexible and aesthetic storage solution for your home…

Eén keer in de zoveel tijd komt er een product voorbij waar je even stil van word en wat absoluut aan je wensenlijstje toegevoegd moet worden. Ik had zo’n moment toen ik een foto van de obo voorbij zag komen op Instagram.

De obo is ontworpen door de uit IJsland afkomstige en momenteel in Kopenhagen woonachtige Hulda Rún. Dit multifunctionele opbergsysteem bestaat uit ronde stapelbare units die aan de buiten- en binnenzijde zijn voorzien van berkenfineer en gecombineerd kunnen worden met gelamineerde deksels in lichtgrijs, poederroze, donkerblauw of grijsgroen. Je kunt de obo ook helemaal eigen maken door te kiezen voor een deksel van glad of geplooid fluweel in elf verschillende kleuren.

De obo is in eerste instantie ontworpen om kinderspeelgoed op een stijlvolle wijze op te ruimen, maar de units kunnen natuurlijk ook prima gebruikt worden als bijzettafel, kruk, nachtkastje, poef of voetenbank. Er is ook een stapelbare mini variant verkrijgbaar die ideaal is voor het opruimen van je sieraden, paperclips of ander klein spul wat anders op je nachtkastje of bureau rondzwerft. Wanneer je de foto’s van dit mooi gevormde meubelstuk ziet, begrijp je ongetwijfeld waarom ik gelijk verkocht was. Komt de obo ook op jouw wensenlijstje?

 

Stapelbare opbergers met berkenfineer in woonkamer met lichte muren en donkere deur - via Accessorize your Home

Close up van de obo opberger van berkenfineer met grijze fluwelen deksel van Hulda Run - Accessorize your Home

Obo opbergers met beide deksel als poef achter string bureau met grote plant - via Accessorize your Home

Twee obo opbergers met blauwe deksel als bijzettafel bij vintage stoel - via Accessorize your Home

Multifunctionele opberger/poef met blauw fluwelen deksel in de werkkamer met wit bureau en licht houten vloer - via Accessorize your Home

Obo berkenfineer opberger als nachtkastje in slaapkamer met donkerblauwe muren - via Accessorize your Home

Obo opberger met lila fluwelen deksel in slaapkamer met kimono en grote spiegel - via Accessorize your Home

 

credit

1 t/m 7 designer Hulda Rún via The Creators Rep

3 Comments

  1. Hi Judith, ik zie inderdaad dat de website van het brand agency “the creators rep” uit Denemarken helaas niet meer werkt. Balen he, wanneer zoiets gebeurd.

Leave a reply...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.