Current crush | Pretty little bud vases…

Nu de tuin weer volop in bloei staat en de lentestorm zich soms laat gelden vind je soms geknakte takken met nog prachtige bloemen. Een klein simpel vaasje ook wel bud vase genoemd is dan de ideale oplossing.

Ik houd van imperfecte mooie gevormde vaasjes voorzien van een beetje quirky of retro glazuur. Dit soort vaasjes vind je onder andere bij de kringloopwinkel, maar ook het Deense House Doctor heeft in haar nieuwe collectie een groot aantal must have bud vaasjes opgenomen.

Kleine bolle vaasjes met prachtig mosgroen glazuur of juist een mooi gevormde vaas met grillige structuur en een mooie slanke hals, vaasjes in diverse vergrijsde tinten, maar vooral de fijne retro look waar ik héél blij van word en waardoor de vaasjes ook perfect te combineren zijn met hun vintage vriendjes en mooie glazen exemplaren. Je begrijpt…ik ben verliefd!

Overigens is de gehele nieuwe special moments collectie AW17 van House Doctor onweerstaanbaar, veel natuurlijke materialen, matte aardetinten zoals terra cotta, mosgroen en indigoblauw, robuuste houten kasten en accessoires van geborsteld messing. Ik kan niet wachten tot de collectie ook daadwerkelijk verkrijgbaar is. Volg House Doctor op instagram om op de hoogte te blijven van deze nieuwe collectie. You will love it too!

House Doctor - baby vase spum - dp0400

House Doctor - baby vase Pharaoh - dp0407

House Doctor - Vase Baby Sage - dp0402House Doctor - Vase - dp0412

House Doctor - bud vases - Dp0405

House Doctor - bud vases - dp0412

credit

1 t/m 7 House Doctor

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.