Christmas eyecatcher | Elegant brass rings by Danish Strups…

Time flies, over veertien dagen is het alweer Kerst. Online zijn heel veel mooie items en leuke DIY’s te vinden om de boom te versieren of je huis een subtiel kersttintje te geven. Het leukste product vind ik toch wel de messing ring van de Deense grafisch ontwerper Camilla Bjerre voor haar life style brand Strups.

De elegante ringen met een doorsnee van 16 of 33 cm zijn voorzien van riempje van plantaardig gelooid leer waarmee je ze aan de muur of deur kunt bevestigen. Door de ring te versieren met heerlijk geurende eucalyptus of kruiden zoals rozemarijn creëer je binnen no time de perfecte kerstkrans. En omdat de ring al mooi op zich is, hoef je niet de gehele ring te bedekken om een prachtig resultaat te krijgen.

De messing ring is multifunctioneel en te gebruiken voor de Kerst of Pasen, maar ook om bijvoorbeeld je sieraden of zelfs je handdoeken aan op te hangen. Christmas is just around the corner! Breng een bezoek aan de webshop van Strups of volg Camilla op instagram. Note: de ringen zijn in Nederland verkrijgbaar bij uit ’t Noorden.

brass ring with rosemary by Strups DK

bras ring with christmas decoration by Strups DK

brass ring in bathroom by Strups DK

credit

1 t/m 3 design + shop: Strups

1 Comment

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.