But first coffee | The Emma coffee grinder and To Go Click cups from Stelton…

Zonder koffie geen mens is wel een beetje op mij van toepassing. Ik kan echt genieten van een stevige kop koffie al dan niet met wat lekkers.

Heugelijk nieuws is dan ook dat de Emma collectie van Stelton is uitgebreid met een handzame en stijlvolle elektrische koffiemolen. Ideaal wanneer je fan bent van versgemalen slow coffee. De aan/uit-knop is geïntegreerd in de deksel, waardoor je de koffiemolen met één hand kunt bedienen en, als alle andere producten uit deze serie, is ook dit exemplaar weer mooi van eenvoud.

Vind je net als ik de koffie op kantoor maar zozo dan is de vernieuwde versie van de To Go Click Cup misschien iets voor jou. De beker is voorzien van een dubbele stalen thermos wand en heeft aan de bovenzijde een smart click functie waardoor je rondom kunt drinken.

Deze (reis) bekers dragen niet alleen bij aan het verminderen van de eindeloze stroom papieren en plastic koffiebekers, maar zijn ook vrij van BPA en ftalaat. Je kunt kiezen uit elf verschillende kleuren en een inhoud van 0,2 of een genereuze 0,4 liter. Genoeg dus om de hele ochtend van je favoriete koffie te kunnen genieten. Fijne zondag!

 

Scandinavische elektrische koffiemolen van Stelton - via Accessorize your Home

Handzame elektrische koffiemolen van Stelton - via Accessorize your Home

Close up van de bpa en ftalaat vrije thermosbeker van Stelton - via Accessorize your Home

To go koffiebekers in verschillende kleuren op lichthouten stoel - via Accessorize your Home

 

credit

Stelton

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.