Botanical Bliss | New photographic art by Paper Collective…

Het Deense Paper Collective heeft wederom enkele prachtige foto’s toegevoegd aan de collectie wall art. Eén van de nieuwe prints van Norm Architects is Green Leaves, een foto van fris groene bladeren tegen een zachtroze achtergrond. Verrassend anders dan de strakke grafische prints uit eerdere collecties van deze bekroonde design studio en I love it!

De Deense fotografe Pia Winther vangt de schoonheid van alledaagse momenten en objecten in de Still Life serie. Schijnbaar onbelangrijke details worden mooi van eenvoud en grafisch vastgelegd in de door haar gemaakte foto’s. Denk aan het opwaaien van een zonovergoten gordijn of een gedetailleerde foto van bloemen zoals klaprozen en één van onze favorieten de Craspedia ofwel trommelstokjes.

Paper Collective heeft een uiteenlopende collectie grafische prints, illustraties en foto’s. Het bedrijf werkt samen met diverse fotografen en designers en heeft ervoor gekozen een deel van de opbrengst van de posters aan een goed doel (naar keuze van de ontwerper) te schenken. Mooi voor jezelf èn voor een ander.

Volg Paper Collective op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste collecties of breng een bezoek aan de webshop.

green-leaves-norm-architects-paper-collective-dk

red-poppies-pia-winther-paper-collective-dk

yellow-drumsticks-pia-winther-paper-collective-dk

credit

1 photography: Norm Architects | 2 + 3 photography: Pia Winther

 

 

 

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.