Bloggerslunch Summer Edition…

Voor degene die het verhaal niet kennen. In een vlaag van verstandsverbijstering heb ik in februari een bloggerslunch georganiseerd. Dit werden, door de vele aanmeldingen van geïnteresseerde bloggers, al snel twee lunches bij Hééérlijk in Fort Penningsveer. Gezien alle gezelligheid en het oorverdovende geklets op eerste (twee) bloggerslunches hebben wij (Eddy, Femke en ik) besloten deze zomer een picknick te organiseren.

Deze Bloggerslunch Summer Edition vond gisteren plaats bij B&B Mollenvlied in Vaassen op de Veluwe. Ondanks het helaas niet zomerse weer weerhield dit de bloggers niet om acte de presence te geven en te genieten van heerlijke hapjes, drankjes, koffie en geweldig gezelschap!

Dus, als afsluiting van de supergezellige bloggerslunch hierbij enkele geweldige foto’s die Simone van den Berg van deze dag maakte. Dankjewel bikkels die zich niet lieten weerhouden door een regenbui!

Dankjewel lieve Femke en Eddy van Hééérlijk en jullie vrolijke personeel voor de stralende lach en het heerlijke eten. Dankjewel Marc en Sven van MARCUSkoffie voor de voortreffelijke koffie en natuurlijk dankjewel Marijke van B&B Mollenvlied voor het hebben van zo’n mooie locatie!

Nu lekker nagenieten van alle indrukken, ontmoetingen en mooie blogposts en hopelijk tot snel! xxx.

.

Ik ben zelf amper aan foto’s maken toegekomen, dus hier vind je de blogposts over de Bloggerslunch Summer Edition (geef maar door, zet ik je erbij):

Aesthetic You

Femkeido

Eenig Wonen

Soyz

Worldly Treasury

Vintage Rose Brocante

101 Woonideeën

Betty’s Kitchen

BeColorAnd

Knuffels à la Carte

My Daily Garbage

Simones Kitchen

YOU SEE

4 Comments

  1. Een dag als een kadootje! Dat heb je toch maar weer mooi geregeld samen met Heeerlijk. Thx! x

  2. Gisteren twee keer als een blok in slaap gevallen op de bank en uiteindelijk naar bed gekropen en nu ietwat brak, maar oh, wat was het weer gezellig en dan heb ik de helft nog niet eens gesproken! :))

Leave a reply...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.