Autumn has arrived | Cozy and colourful blankets by House of Rym…

Alhoewel we dit weekend weer even heerlijk van de zon kunnen genieten, begint het ’s avonds alweer knap fris te worden. Niets zo fijn om onder een warme deken op de bank te kruipen en te genieten van een goed boek of je favoriete serie.

Het Zweedse House of Rym, bekend om haar bijzondere prints en mooie materialen, heeft enkele nieuwe dekens in de collectie opgenomen met geweldige namen als lovely lotus, leaves and petals en palm me down. De dekens zijn gemaakt van 100% katoen, zijn 130 bij 170 centimeter groot en kunnen op 30 graden in de wasmachine gewassen worden.

Lovely Lotus heeft een print van een lotusbloem met een bies in warm okergeel en is omkeerbaar, de ene zijde is wit met een lotusbloemen in zwart en de andere zijde is zwart met een print in wit. Leaves and petals in grijs en blauwtinten is ontworpen door Anna Backlund en geeft de sfeer weer van een zomerse bloemenweide. Deken Palm me down is van dezelfde ontwerper en is voorzien van diverse soorten palmbomen in verschillende kleuren bruin. What’s not to love?

Volg House of Rym op instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwe collecties of breng een bezoek aan de webshop.

credit

1 t/m 6 | House of Rym

 

1 Comment

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.