Almost 2018 | Wishing you all a happy new year!

Vandaag is het de laatste dag van 2017. Voor mij geen makkelijk jaar, veel ups en downs, maar gelukkig ook leuke uitjes, fijne ontmoetingen en bijzondere ontboezemingen. Afgelopen november realiseerde ik mij dat twee stappen vooruit en één achteruit ook nog steeds vooruitgang betekent. Hierdoor ben ik rustiger geworden en meer bewust van wat ik afgelopen jaren bereikt heb in plaats van alleen maar te focussen op de minder goede dingen. Oké ik blijf perfectionistisch en ook ietwat ongeduldig, maar ik besef dat ik al heel ver gekomen ben en niet bij de pakken neer moet gaan zitten wanneer het even wat minder gaat.

Eén van mijn favoriete maanden van het jaar is januari. Deze maand geeft mij altijd het gevoel van oneindig veel nieuwe mogelijkheden en dat maakt mij enthousiast en gemotiveerd. Ik wil dit jaar mijn blog een boost geven en mezelf weer op de kaart zetten. Ook wil ik nog meer genieten van en bewust zijn van de kleine dingen des levens. En wat ik jullie mee wil geven voor 2018? Wees trots op jezelf en lief voor elkaar. Gelukkig nieuw jaar!

 

credit

Sandra | Accessorize your Home

1 Comment

  1. Zo is het San, goed die bewustwording! En ik geef het je weer terug hoor, wees trots op jezelf maar zeker ook lief voor jezelf !! Zie je snel.. X

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.