A pretty prototype | Navigate tiles by Vera & Kyte…

Nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en materialen creëert het Noorse duo Vera Kleppe en Åshild Kyte, ook wel bekend als Vera & Kyte, een brede collectie op het gebied van meubilair, product design en binnenhuisarchitectuur.

In Milaan op de Salon del Mobile 2016 is het prototype van de Navigate tiles gepresenteerd. De essentie van drie steden Rome, Tokyo en Los Angeles wordt door Vera & Kyte teruggebracht tot vijf decoratieve en functionele tegels van keramiek.

Het architectonische thema en de contouren van de tegels geeft je het gevoel door de stad te navigeren, zorgen voor een wereldse uitstraling van je eettafel en een heel fijn gespreksonderwerp. De tegels zijn uitgevoerd in verschillende tinten terra cotta zoals de kleuren van de steden zelf. Nu maar duimen dat deze prototypes worden omgezet naar echte producten, ze zijn echt prachtig!

Benieuwd naar wat deze getalenteerde dames nog meer hebben ontworpen? Breng een bezoek aan de website of volg Vera & Kyte op instagram.

Tiles VITRA.indd

Vera & Kyte - Navigate Collection- Detail

Tiles VITRA.indd

credit

design: Vera & Kyte

 

4 Comments

  1. Wat een leuke tegels zeg. Ik vroeg me hetzelfde af als Bart, maar het lijkt me een leuke decoratie voor op de tafel. Ik zie dat het nog steeds prototypes zijn, heb je een idee wanneer ze verkocht gaan worden??

  2. Hi Bart, deze tegels zijn bedoeld om de tafel mee te dekken of gewoon voor het mooi. Het zijn prototypes, nog niet bekend of ze in productie worden genomen. Groet, Sandra

  3. Wat een aparte tegels! Ik vind ze wel mooi, alleen vraag ik me af waar je ze in huis of kantoor zou kunnen plaatsen. Heb je daar tips voor?

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.