42 days till Christmas | Wonderful wooden Christmas trees by The Oak Men…

Anders Buchtrup Jensen en Peter Hensberg zijn The Oak Men. Oorspronkelijk begonnen als kastenmakers maken zij nu in hun workshop in Braband (vlakbij Aarhus in Denemarken) de meest uiteenlopende producten van hout. De eenvoudige ontwerpen worden gekenmerkt door kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en soms ook een tikkie humor.

Zoals de heren zelf aangeven worden de meeste woonaccessoires gemaakt voor vrouwen. The Oak Men maken echter alleen producten die echte mannen willen kopen òf vrouwen voor hun man òf vrouwen voor zichzelf…en met dat laatste ben ik het helemaal mee eens!

De notitieborden, bewaardozen en de Lebowski (what’s in a name) desk organizers zijn geweldig, maar de kerstcollectie is echt onweerstaanbaar. De massieve boompjes handgemaakt van geolied, gerookt of (de nieuwste collectie) zwart eiken zijn mooi op zichzelf, prachtig als bos op een houten dienblad en met zo’n mooie fijne messing kerstster helemaal af. Al dit moois en meer kun je vinden op de website van The Oak Men. Fijne zondag!

 

credit

1 t/m 5 | The Oak Men

Leave a reply...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.