103 days till Christmas | Enjoy moments of nostalgia with ferm LIVING…

Wie heeft er niet bij opa en oma papieren ornamentjes voor in de boom gefröbeld of creaties gemaakt van dennenappels die overladen met glitter vol trots in de kerstboom werden gehangen en door iedereen werden bewonderd? Dat is het magische kerstgevoel wat ferm LIVING met de nieuwe Christmas 2021 collectie wil vastleggen.

Tradities en nostalgische gevoelens horen bij kerst. Samen met vrienden en familie genieten van maaltijden met gerechten naar overgrootoma’s recept die één keer per jaar met liefde worden bereid. Warm licht door de vele kaarsen die branden en natuurlijk de heerlijke geur van een echte kerstboom.

De items uit de Christmas 2021 collectie van ferm LIVING sluiten hier perfect op aan. Teer uitziende ornamenten van papier in kwast- of kegelvorm waar met een laser mooie patronen uit gesneden zijn. Een kleine kandelaar van messing of zwart messing in de vorm van een takje met dennenappels. Prachtige hand-dipped kaarsen in kleuren als amber, sage of bruin met als verrassend accent een lont in helder blauw. Taps toelopende kaarsen in warme aardetinten met een twist on top en mooie adventskaarsen met een dip in sage, amber of strogeel.

De geweldige Doodle Ornaments van wit keramiek die er inderdaad uitzien als een casual op papier gekrabbelde doodle tijdens een telefoongesprek. Ringen in verschillende maten van mat messing, mooi van eenvoud zonder versieringen maar ook als kerstkrans te gebruiken gepimpt met takken en kleine ornamentjes. Beeldschone van papier gevouwen zonnen voor in of bovenop de kerstboom en mooie bellen van wit keramiek die je gedecoreerd met een takje groen aan de deur of een kastknop kunt hangen, waarvan je zeker een instant kerstgevoel krijgt.

Uit de gebruikte superlatieven kun je wel opmaken dat ik erg gecharmeerd ben van deze collectie. Persoonlijk denk ik de mooiste kerstcollectie die ik gezien heb en dat komt door de gebruikte materialen, de vormen en kleuren die een fijn vintage en nostalgisch sfeertje oproepen. Wat vinden jullie van deze collectie? Fijne zondag!

 

 

credit

ferm LIVING

 

 

Leave a reply...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.